H.E.A.T exclusief naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijDe Zweedse hardrock band H.E.A.T komt op 16 december voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij. Dit jaar bracht de band hun vierde album uit, genaamd ‘Tearing Down The Walls’. In de afgelopen vijf jaar heeft H.E.A.T zich bewezen als één van de toonaangevende bands in de melodieuze rock scene. H.E.A.T werd in 2007 opgericht en stond datzelfde jaar al in het voorprogramma van Toto, gevolgd door optredens voor bands als Sabaton, Edguy en Alice Cooper. Inmiddels heeft H.E.A.T ook op alle grote rock festivals gestaan, waaronder het populaire Swedish Rock Festival. In oktober is de band headliner van het inmiddels uitverkochte Firefest in Nottingham en staat het Melodic Rock Fest in de Verenigde Staten op het programma. Dit is een band die je een keer gezien moet hebben!

Datum: dinsdag 16 december 2014
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek