Inter Arma en Mantar naar Merleyn

Ticketmaster

merleynHet optreden van Inter Arma op het Roadburn festival afgelopen jaar was één van de meest veelbesproken. De kleine zaal puilde uit, en terecht. De lange uitgesponnen en apocalyptische tracks van het tweede album ‘Sky Burial’ uit 2013 kwamen volledig tot zijn recht in de duistere zaal. Op deze plaat worden melancholische, repetitieve passages afgewisseld met razende blastbeats en felle screams. De band heeft onlangs met ‘The Cavern’ een niet te versmaden ’tussendoortje’ uitgebracht, bestaande uit 1 nummer van 40 minuten waarin de band naadloos overschakelt van extreme metal naar stoner en prog. Het is dus niet eenvoudig een stempel te drukken op de muziek van Inter Arma, maar mensen die bands als Neurosis, Indian, Yob, Rwake, Tombs en Old Man Gloom waarderen, weten genoeg!
Het debuut ‘Death by Burning’ uit 2014 van het Duitse duo Mantar krijgt wereldwijd lovende recensies. De muziek valt wellicht het beste te omschrijven als een kruising tussen Melvins en Motörhead geïnjecteerd met een flinke dosis Asphyx en Darkthrone…hard, rauw en overstuurd.

Datum: 29 november
Open: 21:00
Start: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek