Kraantje Pappie met Fata naar de Bibelot

Ticketmaster

BibelotDe Groningse rapper Kraantje Pappie brak ruim drie jaar geleden door bij het grote publiek met de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’. Op dit album zijn humoristische teksten en een messcherpe flow in combinatie met dikke, zware producties van Noisia, te vinden. Een succes! Afgelopen zomer reisde hij stad en land af met zijn festivalhits ‘Feesttent’ en ‘Mijn Nacht’ Ook bracht hij onlangs de single ‘Droom’ uit. Met meer dan 250 optredens in heel Nederland is het haast onmogelijk dat je Kraantje niet live hebt gezien. Zo niet, dan is dit je uitgelezen kans om een feestje met Kraantje mee te maken.

Fata
Deze jongens uit Deventer maken positieve, soulvolle en realistische hiphop. Waar Wantigga en Louis Bordeaux verantwoordelijk zijn voor de producties en het FATA geluid, vullen K1 Kerbusch en Wan elkaar perfect aan op vocaal gebied. De gezongen refreinen van Louis Bordeaux, die lekker in je hoofd blijven hangen, maken het geheel af.

Datum: 23 januari 2015
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek