Lionel Richie naar de Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeDe Amerikaanse zanger Lionel Richie komt terug naar ons land: op donderdag 5 februari geeft hij in het kader van zijn All The Hits All Night Long wereldtournee een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na het succes van zijn Tuskegee Tour in 2012 maakte Lionel Richie, goed voor multi-platinum albumverkopen, vandaag bekend terug te keren naar Europa. Met een nieuwe tournee bestaande uit 31 optredens zal hij begin volgend jaar twaalf landen aandoen, waarvan Nederland als eerste.

De vijfvoudig Grammy-winnaar en internationale superster begon zijn huidige tournee in september vorig jaar in de VS. Sindsdien gaf hij maar liefst zeventig veelgeprezen optredens in stadions, arena’s en op festivals in Noord-Amerika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland. Zelf zegt de zanger over het feit dat hij zijn tournee nu hier naartoe brengt: “Ik kan niet wachten om terug te komen naar Nederland. Het publiek is altijd fantastisch en ik heb altijd een geweldige tijd in jullie land. De show voelt op de meeste avonden als één groot meezing-festijn, dus ik zie er naar uit om weer samen met de Nederlanders te zingen!”

Tijdens Lionels shows passeren nummers de revue uit een van de meest geliefde muzikale oeuvres, dat zijn hele carrière van the Commodores tot nu omvat. De tournee kreeg jubelende reacties van fans wereldwijd. Lionels optredens staan erom bekend dat ze meer zijn dan een concert: recensenten over de hele wereld roemden de unieke, feestelijke sfeer die de zanger creëert als hij bezoekers samenbrengt met hits als ‘Dancing On The Ceiling’, ‘Say You, Say Me’, ‘Hello’, ‘Three Times A Lady’, ‘Easy’ and ‘All Night Long’. De show lost haar belofte van All The Hits All Night Long daadwerkelijk in!

Deze tournee is een viering van Lionels ongelooflijke carrière. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums en ontving ondertussen prestigieuze muziekprijzen zoals Grammy Awards, American Music Awards, een Golden Globe en zelfs een Oscar.

Lionel Richie – All The Hits All Night Long
Donderdag 5 februari 2015
Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00u
Kaartverkoop start vrijdag 26 september om 10.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek