Paloma Faith naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Engelse zangeres Paloma Faith is van 1981, maar dat hoor je niet af aan haar muziek. De charismatische artieste laat zich vooral inspireren door soul uit de sixties- en seventies, en gelukkig bezit ze het krachtige stemgeluid dat daarvoor onontbeerlijk is. Op haar derde album A Perfect Contradiction (2014) toont ze een iets breder stijlenpalet dan op haar eerste twee: naast retro-soul hoor je pop, disco en niet te vergeten de besmettelijk lekkere dancetrack Can’t Rely On You die geproduceerd werd door Pharell Williams. Paloma Faith stond eerder dit jaar, net als Pharell, op North Sea Jazz in Rotterdam, waar ze een indrukwekkende show gaf. Weetje voor de popquiz: tijdens haar studie had Paloma Faith een bijbaan als goochelaarsassistente!

Datum: vrijdag 13 februari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.00 uur
Zaal: Ronda

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek