Pure Irish Drops naar De Oosterpoor​t

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortPure Irish Drops viert zijn 25e verjaardag. Voor dit jubileumconcert werden drie trekharmonicaspelers met verschillende achtergronden uitgenodigd om u te trakteren op een bijzondere en intieme avond, waarbij u Ierse muziek in zijn meest pure vorm en van heel dichtbij meemaakt. Precies zoals het hoort eigenlijk.

De musici spelen zowel gezamenlijk als solo. Conor Moriarty komt uit Sliabh Luachra, een regio in het zuiden van Ierland die bekend staat om zijn opwindende en energieke dansmuziek. Benny McCarthy kent u wellicht van de fameuze Ierse groep Danú. Graham Wells ten slotte komt uit het Canadese Newfoundland, een regio waar de Ierse (muzikale) tradities soms beter bewaard zijn gebleven dan in het thuisland.

Dinsdag 7 oktober
Aanvang 20.30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek