The Songbird Sessions met Matt Simons, Chris Ayer, Jack Savoretti e.a. naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgSongbird Sessions is een reizend minifestival met drie upcoming singer-songwriters: Matt Simons (VS), Chris Ayer (VS) en Jack Savoretti (UK). De eerste ken je van zijn ‘GTST-hit’ With You (5 miljoen streams op Spotify). Chris Ayer toerde al eerder met Simons en bracht vorig jaar zijn vijfde album The Noise uit, en ‘De nieuwe Dylan’ Jack Savoretti’s nummers zijn al gebruikt in series als One Tree Hill en Grey’s Anatomy. Sympathiek: bij elke Songbird Sessions-avond mogen ook enkele lokale singer-songwriters het podium op. In Utrecht zijn dat Gijs van der Voort, Aafke Romeijn, Casper Adrien en Jerusa!

zondag 7 december
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Zaal: Cloud Nine
De voorverkoop voor dit evenement start op vrijdag 26 september om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek