Train naar Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallOp zondag 22 maart 2015 brengt Train met de ‘Bulletproof Picasso Tour’ een bezoek aan de Heineken Music Hall, Amsterdam. Het succes van Train begint in 2001 met hun tweede album ‘Drops of Jupiter’ en de gelijknamige hit waar de band maar liefst twee Grammy’s voor ontvangt. Na een break van enkele jaren scoort de Amerikaanse rockband rondom frontman Patrick Monahan met hun comeback in 2009 een derde Grammy. Ditmaal voor de hitsingle ‘Hey, Soul Sister’ dat ook in Nederland wekenlang op nummer 1 staat. Ook doen de singles ‘Shake Up Christmas’ (2010) en ‘Drive By’ (2012) het goed in de hitlijsten.

Met Bulletproof Picasso, het meest recente album dat deze maand is uitgekomen, stoomt Train in eenzelfde versnelling door. Begeleid door de gelijknamige tournee maakt de band na een afwezigheid van drie jaar weer een stop in ons land.

Train – Bulletproof Picasso Tour
Zondag 22 maart 2015
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 26 september om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek