Vandenberg’s Moonkings naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgAdje Vandenberg is terug met een nieuwe band: Vandenberg’s Moonkings! De legendarische Nederlandse gitarist brak begin jaren tachtig door met de band Vandenberg (wereldhit: Burning Heart) en trad later dat decennium toe tot de Amerikaanse hardrockband Whitesnake, waarmee hij twaalf jaar rond de wereld toerde. Na een lange muzikale stilte richtte Adje Vandenberg eind 2013 de band Vandenberg’s Moonkings op. Het in 2014 verschenen debuutalbum is volgens Adje zelf de beste plaat die hij in zijn leven heeft gemaakt, en wie zijn wij om aan deze gitaargod te twijfelen?

Datum: woensdag 14 januari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: Pandora
De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 27 september om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek