Extra show The Script op 21 maart 2015 in Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeVanochtend waren de tickets voor de show van The Script op 20 maart 2015 binnen tien minuten uitverkocht. Daarom geeft de band een extra concert in de Ziggo Dome en dit concert zal op zaterdag 21 maart 2015 plaatsvinden. De voorverkoop voor dit concert is reeds gestart.

Sinds hun oprichting in 2001 heeft The Script over de hele wereld grote successen behaald. Zo verkocht de Ierse band meer dan 20 miljoen albums, waarbij alle drie hun albums wereldwijd de multi-platina status bereikt hebben.

Onlangs kwam hun nieuwe, vierde album “No Sound Without Silence” uit, dat vorige week zijn eerste top 3 notering in de albumlijst uit de carriere van de band behaalde. De eerste single van dit album, Superheroes, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit en bevestigt het succes en de populariteit van de band.
Vorig jaar speelde The Script nog in de Ziggo Dome en op Pinkpop, en eerder deze maand verrasten Danny O’ Donaghue, Mark Sheehan & Glen Power met een clubshow in de Paradiso. Dit concert werd binnen enkele minuten uitverkocht.

The Script
Datum: Zaterdag 21 maart 2015
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek