Violetta Live op 11 maart 2015 in Ahoy

Ticketmaster

ahoyVioletta Live, de splinternieuwe concertbeleving met Martina Stoessel, bekend van de Disney Channel hitserie Violetta, komt op 11 maart 2015 naar Nederland. Het tieneridool treedt live op in Ahoy Rotterdam met een spetterende show waar de Nederlandse fans lang op hebben gewacht. De kaartverkoop start op vrijdag 3 oktober om 19.00 uur via Ticketmaster Nederland.

Violetta Live brengt de originele cast van de Disney Channel hitserie Violetta naar Nederland. Natuurlijk is Martina Stoessel, die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, van de partij. Zij wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende live band. Tijdens het concert brengen zij de meest populaire liedjes uit seizoen 1 en 2 ten gehore. Met een oogverblindende decor en lichtshow, strakke choreografieën en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een onvergetelijke concertervaring voor alle Violetta fans.

Violetta verovert de wereld
Violetta wordt in Nederland elke schooldag om 19.00 uur uitgezonden op Disney Channel en is wereldwijd een groot succes. In Nederland wordt momenteel seizoen 2 uitgezonden. Internationaal is Violetta bezig aan het derde seizoen. Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta. De serie is nagesynchroniseerd in 15 talen en heeft ruim 40 miljoen kijkers sinds de start. Alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië Ook zijn er inmiddels meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken verkocht. De cast van Violetta heeft verder meerdere platina platen mogen ontvangen met meer dan twee miljoen verkochte cd’s wereldwijd. Daarnaast is Violetta meer dan 350 miljoen keer bekeken op YouTube. In september 2013 ging Violetta voor het eerst op tournee en werden Spanje, Italië en Frankrijk aangedaan met 62 optredens in 15 steden. In 2015 is ook Nederland aan de beurt en zal Violetta in Ahoy Rotterdam de harten van alle Nederlandse fans voorgoed veroveren.

Kaarten verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 oktober
Violetta Live vindt plaats in Ahoy Rotterdam op woensdag 11 maart 2015. Het concert begint om 18.30 uur en duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Officiële tickets zijn alleen verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 oktober om 19.00 uur via de website van Ticketmaster Nederland, de bekende voorverkoopadressen of telefonisch via 0900 300 12 50 (€ 0,60 p/m). Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 37,00 (exclusief servicekosten).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek