Curtis Harding naar Rotown

Ticketmaster

rotownSoul is geen gevoel, geen geluid of een beweging maar een verbinding aldus Curtis Harding, een van de verrassende muzikale nieuwkomers van 2014. Harding groeide op in Michigan waar hij werd grootgebracht door zijn gelovige moeder. Als kleine jongen werd soul en gospel met de paplepel ingegoten. Als puber verhuisde hij naar Atlanta waar hij in aanraking kwam met de soul, garage- & rockscene. Hij zong in het achtergrondkoor van Cee Lo Green en maakte muziek met zijn vrienden van The Black Lips.

Omdat het de hoogste tijd was koos Harding zijn eigen weg en maakte ‘Soul Power’, een album waarop hij de soul laat horen zoals de soul is bedoeld: broeierig, swingende koortjes, voetstampende ritmes, blazers en natuurlijk een stem waar je U tegen zegt. Harding geeft er met rammelende gitaarspel en rhythm & blues nog een extra rauw randje aan. Niets voor niets was het garagerock-label Burger Records er als de kippen bij om het album van dit jonge talent uit te brengen.

Datum: maandag 24 november
Open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek