Ex-Simple Minds on stage in Metropool

Ticketmaster

metropoolBrian McGee drumde op de eerste albums van de Simple Minds, volgens critici de meest interessante periode van de band. Hij drumt op o.a. ‘Sons And Fascination’, ‘Empires and Dance’ en ‘Life In A Day’. Niet iedereen tekent voor een leven on the road. Het touren begon gewoon een beetje tegen te staan dus Brian ging wat anders doen. Bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Brian is een tijd lang lid van Propaganda (‘P-Machinery’, ‘Duel’) en krijgt ook weer zin om zijn oude repertoire van The Simple Minds te spelen. Dus vraagt hij zijn broertje Owen Paul (van My Favourite Waste Of Time) om de vocalen voor zijn rekening te nemen en start met nog twee muzikanten Ex- Simple Minds (XSM). XSM speelt gewoon alle hits van Simple Minds. Avondje terug in de tijd dus vanavond met al die onvergetelijke hits!

vrijdag 14 november 2014
Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek