Jason Mraz naar Ziggo Dome Amsterdam

Ticketmaster

ZiggoDomeOp vrijdag 6 februari komt Jason Mraz voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Sinds hij 15 jaar geleden begon te spelen in koffietentjes in zijn woonplaats San Diego, heeft Jason Mraz met zijn soulvolle folkpop over de hele wereld zijn positieve vibes verspreid. Zijn echte doorbraak kwam met I’m Yours uit 2008. Deze single bracht hem onder andere 2 Grammy Awards en zijn status als wereldster. Ook de singles Lucky, een duet met Colbie Caillat, en Butterfly van het album “We Sing. We Dance. We Steal Things” waren echte radiohits.

Op 15 juli kwam Mraz zijn nieuwe album Yes! uit. Het is zijn vijfde album, maar zijn eerste volledig akoestische album. Het is voor Mraz een droom die uitkomt. “[I have] always wanted to make an acoustic album. It’s taken me years to develop the right songs, musicians, and arrangements”, zegt hij. Niemand minder dan Mike Mogis (bekend van o.a. Bright Eyes en Rilo Kiley) produceerde dit album.

Morgen geeft Mraz een intiem concert in Carré Amsterdam. Dit concert was in enkele ogenblikken uitverkocht. Voor de fans die naast een kaartje grepen is dit concert in de Ziggo Dome dus de uitgelezen kans hem alsnog live aan het werk te zien.

Let op: De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag, in tegenstelling tot veel andere concerten, om 11:00. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Jason Mraz
Vrijdag 6 februari 2015
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 11.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek