Page One O Six presenteert EP in Metropool

Ticketmaster

metropoolPage One O Six is een opkomende dynamische pop/rock band met een randje blues. Een stevige meeslepende show met muziek waar een verhaal in zit. Duidelijk geïnspireerd door artiesten als: U2, Coldplay, Radiohead maar ook door bands als Pink Floyd & Led Zeppelin schrijft deze band muziek met een specifiek eigen karakter. Nieuwe muziek die direct bekend klinkt en een feest is voor het gehoor, gebracht in een super vette muzikale show. Dat is Page One O Six.

De E.P. die deze heren nu uitbrengen bevat de eerste 5 songs die ze in deze formatie schreven en waarmee ze het afgelopen jaar in de regio al behoorlijk naam hebben gemaakt. Centraal staat de illustere vriend JD. Een vriend die we allemaal wel kennen. Laat u zich vooral meeslepen door de afwisselende muziek tot aan de titelsong waar deze E.P. mee afsluit.

vrijdag 07 november 2014
Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek