Paus naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijPaus heeft niets te maken met die man in het Vaticaan, maar is Portugees voor toverstokken. Een toepasselijke naam voor een band met twee drummers. De vierkoppige band komt uit Portugal In eigen land zijn ze behoorlijk populair en mochten ze openen voor onder andere Radiohead, Health en Caribou. Paus weet gewapend met een siamees drumstel, bas, gitaar en synthesizers een origineel geluid te scheppen dat het beste valt te plaatsen in de categorie Battles, Caribou en een iets minder experimentele versie van The Mars Volta: swingend, stevig en vooral superstrak. Deze gesmeerde machine maakte eerder dit jaar veel indruk op SXSW, Primavera Sound Barcelona en een groot aantal Belgische, Nederlandse en Franse festivals.

Datum: zondag 19 oktober 2014
Zaal: De Boerderij
Zaal open: 14:00
Aanvang: 14:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek