Stanley Clarke met band naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijViervoudig Grammy-winnaar Stanley Clarke is een levende legende. Hij wordt samen met Jaco Pastorius gezien als één van de meest gerespecteerde bassisten in de wereld van de jazz en fusion. Hij is de aartsvader van de ‘slap’-techniek op de basgitaar en ontketende in de jaren ’70 en ’80 een ware bas-revolutie met groepen als Chick Corea’s Return to Forever en The Clarke/Duke Project.

Stanley Clarke is een pionier in de wereld van de jazz. Zijn naam wordt in één adem genoemd Victor Wooten en Marcus Miller met wie hij is 2008 onder de naam S.M.V de jazzwereld liet schudden. De carrière van deze basvirtuoos beslaat al meer dan vier decennia en hij heeft inmiddels tientallen albums op zijn naam staan. Eind september verschijnt Stanley Clarke’s nieuwe plaat UP.

Datum: zondag 12 april 2015
Zaal: De Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek