Betraying The Martyrs naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

TivoliLeuk ideetje voor de zondagbrunch bij je ouders: zeg dat je wat stemmige Franse muziek wilt laten horen en zet dan Betraying The Martyrs op. Inderdaad, Frankrijk heeft meer te bieden dan chansons, want dit Parijse zestal combineert de extreemste kanten van metalcore en deathmetal tot hun eigen Martyr-metal die hard is als een week oud stokbrood. Ook op hun nieuwe plaat Phantom (2014) hoor je weer meer riffs en breakdowns dan Frankrijk inwoners heeft en zijn de grunts ronduit angstaanjagend. Betraying the Martyrs wordt vanavond bijgestaan door drie ijzersterke, internationale supportacts. De Amerikaanse deathcoreband Texas in July, post-hardcoreband Upon This Dawning uit Italië en Make Them Suffer uit Australië zullen de avond op gepaste wijze aftrappen!

Locatie: Tivoli de Helling
Datum: 31 januari 2015
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek