Dreamgirls wegens succes ook naar Carré

Ticketmaster

carreGebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt DREAMGIRLS het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

De musical werd in 2006 verfilmd met o.a. Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy in de hoofdrollen en heeft het prachtige verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt. Liedjes uit de musical als Dreamgirls, One night only en I am telling You I am not going werden op slag wereldhits. De musical wordt aangevoerd door twee van Nederlands beste zangeressen: BERGET LEWIS en PEARL JOZEFZOON (The Voice of Holland), die samen met een cast van 20 personen en een live band een nieuwe musicalsensatie naar het theater brengen.

Lees hier de recensie op Maxazine.nl

woensdag 11 februari 2015
Aanvang: 20:00 uur

donderdag 12 februari 2015
Aanvang: 20:00 uur

dinsdag 17 februari 2015
Aanvang: 20:00 uur

woensdag 18 februari 2015
Aanvang: 20:00 uur

donderdag 19 februari 2015
Aanvang: 20:00 uur

Kaartverkoop start donderdag 2 oktober 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek