Francesco De Gregori naar Muziekgebouw aan ’t IJ

Ticketmaster

Op zaterdag 15 november geeft de Italiaanse zanger Francesco De Gregori een concert in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Francesco De Gregori is met zijn unieke stem een van de belangrijkste Italiaanse singer-songwriters van dit moment. Op zestienjarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum ‘Theorius Campus’ uit, dat hij samen met zijn vriend Venditti componeerde. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 albums uitgebracht. In 2005 won hij voor het album ‘Pezzi’ de Targa Tenco voor het beste Italiaanse album van dat jaar.

Zijn enorme repertoire bestrijkt gevoelige gitaar ballads tot recent geschreven kritische nummers. Dit is de kans om de Italiaanse Bob Dylan te zien optreden, want eindelijk gaat Francesco De Gregori op tournee door Europa en zal daarbij zijn grootste hits ten gehore brengen.

Francesco De Gregori
Datum: Zaterdag 15 november
Zaal: Muziekgebouw aan ’t IJ – Amsterdam
Aanvang: 20.15 uur.
De kaartverkoop is reeds gestart.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek