Hallo Venray & The Kevin Costners naar Gebr de Nobel

Ticketmaster

gebrdenobel-logoOp 19 december komt Hallo Venray naar Leiden! Een optreden in de gloednieuwe zaal van Gebr. de Nobel te Leiden. De Haagse band behoeft weinig introductie , maar met hun twintigjarige loopbaan bracht de band met enige regelmaat uitstekende platen uit in varieërende stijlen die het midden houden tussen Lou Reed, Yo La Tengo, Sonic Youth en Neil Young. Met hun laatste album, ‘Show’, staan ze weer aan de top van de Nederlandse rockmuziek. Met vier begerenswaardige sterren in de Volkskrant en lovende woorden (de beste plaat sinds twintig jaar), maakt Hallo Venray één van de beste rockplaten van het jaar. Het rockt, het rammelt, het swingt.

In het voorprogramma staan The Kevin Costners, winnaars van de Grote Prijs van Nederland in 2006 en ook al met zo’n prachtige plaat uit 2014 op zak. ‘Je hebt van die platen die op het eerste gehoor nauwelijks opvallen, maar uiteindelijk toch een vast plekje weten te bemachtigen op het stapeltje ‘dagelijkse kost’, schreef Gijsbert Kamer z’n lovende woorden in de Volkskrant.

Deze mooie avond komt tot stand door een mooie samenwerking tussen Peel Slowly And See en Gebr. de Nobel. Peel Slowly And See heeft zich de afgelopen twee jaar bewezen met bijzonder uiteenlopende avonden in verschillende zalen en met verschillende muziekstijlen een toegevoegde waarde te zijn op de programmering in Leiden. Een vergelijkbare koers die Gebr. de Nobel inzet. Want ook daar zullen veel verschillende muziekstijlen aan bod komen. Beide organisaties zijn lid van POPCOM in Leiden. De POPCOM zorgt voor een gestructureerde programmering in de stad, met als doel bijzondere avonden te realiseren voor de Leidse liefhebbers.

Datum: 19 december
Kleine zaal, Gebr. De Nobel
Aanvang: 20.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek