Life Of Agony exclusief naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe alternatieve metal band Life Of Agony is terug in de bezetting van debuutplaat ‘River Runs Red’ en doet 4 december een exclusieve Nederlandse clubshow in Patronaat. Het is een van de eerste shows sinds Mina (voorheen bekend als Keith) Caputo in 2011 bekend maakte voortaan als vrouw door het leven te gaan. Dat jaar deed ze wel nog solo shows – ook in Patronaat, maar Life Of Agony lag drie jaar lang stil. Die stilte wordt nu hardhandig doorbroken met nieuwe shows waarbij de legendarische debuutplaat centraal staat.

“We’ve helped so many people around the world cope with their emotional struggles through our music, it was time to get back out there,” said Robert, regarding the group’s decision to reunite. “Our songs connect with people on an emotional level because they were written out of real pain and hardship. It doesn’t matter if you’re white, black, blue, green, gay, straight, trans or whatever. Our fans know it comes from a real place and have stood by us. We’ve always worn our hearts on our sleeves. That is just who we are and that is something that will never change.”

Datum: donderdag 04 december
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek