Method Man & Redman maar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgAls je op de vraag ‘Do you want to get high man?’ meteen antwoordt met ‘Does Pinocchio have wooden balls man?’, dan ben je een liefhebber van het hiphopduo Method Man & Red Man. De twee gerespecteerde rappers vormen een onwaarschijnlijke combinatie – Method Man de serieuze gangster uit de Wu-Tang Clan en Red Man de blowende grappenmaker –, maar misschien pakt het daarom juist zo goed uit. Na hun debuutalbum Blackout! (1999) hadden de heren tien jaar nodig voor de opvolger Blackout! 2, maar het goede nieuws is dat Blackout! 3 nu al in de maak is. Verplichte kost voor elke hiphopper!

Datum: zaterdag 6 december
Zaal: TivoliVredenburg, Ronda
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek