Method Man & Redman naar Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeOp woensdag 10 december presenteert The Ultimate ’88 Hip Hop Reunion samen met Paard van Troje Method Man (Wu-Tang Clan) & Redman (Def Squad). Deze hip-hop grootheden en “partners in rhyme” werken ondertussen al meer dan 20 jaar samen. Redman is een van de meest geliefde rappers van de vroege 90’s en Method Man is natuurlijk vanaf het onstaan van de Wu-Tang Clan direct al een van de meest toonaangevende leden.

Den Haag heeft een rijk hip hop verleden en samen met The Ultimate ’88 Hip Hop Reunion zet Paard van Troje zich in om de oldschool artiesten oftewel legendes naar de hofstad te halen. Zo stonden KRS-One, The Pharcyde en Big Daddy Kane afgelopen tijd al op het Paard-podium. En in december dus weer twee hip hop grootheden.

Nieuw album?
Ze begonnen de samenwerking al in 1994, maar toen ze vijf jaar later hun eerste duo-album uitgaven zette ze zich pas echt op de kaart. In 2009 kwam het tweede album Blackout 2 uit en sindsdien touren ze regelmatig. De geruchtenmachine heeft het derde album al voorspelt, dus grote kans dat je daar op 10 december in Den Haag materiaal van voorbij hoort komen.

Datum: 10 december
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Voorverkoop start 3 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek