Method Man & Redman terug naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarDit jaar is het 15 jaar geleden dat Method Man & Redman hiphop geschiedenis schreven met het album ‘BlackOut!’, uitgebracht op het legendarische Def Jam label. Op 11 december komen Metical & Funk Doc terug in de Effenaar om dat te vieren en gewoon heel veel hits te spelen.

Opgericht in 1990 te New York, maakt de groep Wu-Tang Clan in de jaren negentig faam met krachtige meesterwerken zoals de albums ‘Enter The Wu-Tang (36 Chambers)’ (1993), ‘Wu-Tang Forever’ (1997) & diverse solo platen van de verschillende leden, waaronder hiphop classic ‘Blackout!’ waarop Method Man & Redman samen te horen zijn. Wat mixtapes, featurings en ‘BlackOut! 2’ maakte Red & Mef tot nog grotere hiphop iconen. Op 11 december hoor je de gezamenlijke hits plus solo materiaal. Tijd om te springen. A-yo!

Zaal: Effenaar, Grote zaal
Datum: 11 december
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek