Submotion Ochestra naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDit zevenkoppige collectief Submotion Ochestra uit Leeds glijdt heerlijk tussen de bass-heavy elektronica, ambient, soul, jazz en dub. De bassen en beats werken samen met trompet en toetsen als perfecte ondergrond terwijl je wordt meegenomen door de fragiele schoonheid van Ruby Wood’s stem.

3 november komt het derde album ‘Alium’ uit op Counter Records / Ninja Tune (waar ook ODESZA de nieuwe plaar heeft uitgebracht). Groter, helderder en opvallender dan ooit wordt op deze plaat de wisselwerking tussen elektronische en akoestische klanken gevonden. Opvallend is dat de eerste releases zijn uitgebracht door dubstep label Circus Recordings, dat normaliter een heftiger geluid laat horen, maar voor deze groep graag de afwisseling aanging. En eerlijk is eerlijk, de muziek van Submotion Ochestra komt het beste tot recht als de bassen in de subwoofers helemaal open gedraaid zijn.

Datum: Woensdag 19 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek