The Doppelgangaz naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemRapgroep The Doppelgangaz komt op woensdag 5 november naar Nederland. Tijdens de Europese tour doet het duo de kleine zaal van Patronaat aan voor een exclusieve Nederlandse show, gepresenteerd door Harde Pappies.

The Doppelgangaz is een rapduo uit New York bestaande uit EP & Matter Ov Fact. Ze zijn helemaal zelfvoorzienend, want de heren verzorgen zowel de lyrics als de beats voor de groep. In 2009 debuteerde het duo met 2012 The New Beginning, dat in 2011 werd gevolgd door het instrumentale Beats For Brothels vol. 1. The Doppelgangaz maakte pas echt indruk met het ijzersterke album Lone Sharks dat ook in 2011 uitkwam.

Momenteel touren de rappers naar aanleiding van hun meest recente album Peace Kehd dat in februari van dit jaar verscheen en door de serieuze hiphop-media de hemel in geprezen werd.

Datum: 05 november
Zaal: Patronaat, Haarlem
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek