Chocolade (DJ MOORTJE + SNELLE JELLE + BE CHARM’D + ODIN + RAWFOODZ) naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeHet hing al in de lucht, je hoorde het al door de speakers en we verspraken ons al een paar keer maar nu -na meer dan een jaar trouw te hebben bewezen aan Merleyn- mogen we dan eindelijk echt los in het nieuwe Doornroosje. Nieuwe locatie, nieuwe kleren en dus ook een instant classic op de planning waarvoor we wederom de creme de la creme hebben uitgenodigd voor een goede start in het mooie nieuwe pand.

Snelle Jelle & MC Leeroy: De vorige keer dat hij er was weten we nog goed want hij had de choco-smaak destijds meteen te pakken! De man van 22tracks, de beats onder je favoriete rappers, je festivals (Encore/LatinVillage/etc.) en de leraar van de producers / DJ’s van morgen (HBA) is er weer bij en staat er deze keer niet alleen voor want hij neemt zijn festivalaanvoerder MC Leeroy (Zwart Licht) mee. Samen gaan ze doen waar ze goed in zijn: gaande gaan!

Verder komt dé Nederlandse bubbling pioneer/legende/veteraan die in de 90’s eigenhandig een compleet nieuwe sound in de Nederlandse urban scene introduceerde deze editie ons blessen met een bijzonder stukje history: DJ Moortje! However, deze man is ver van oldskool en gaat met de vibes van afgelopen festivalseizoen (Mysteryland, Appelsap & Smeerboel) in zijn set ongetwijfeld veel heat zorgen.

En dan hebben nog badboy Rawfoodz stepping up. Deze Brave Burger afilliate is zowel als producer, DJ en frequent Chocolade bezoeker bij ons bekend en weet dus maar al te goed wat te doen op onze aankomende editie! Natuurlijk worden deze helden bijgestaan door onze eigen Chocolade crew: Be Charm’D, Odin, Lood de Kloot & Clif Bangs.

Datum: Vrijdag 21 november 2014
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek