Judas Priest naar TivoliVredeburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe legendarische Engelse band Judas Priest is een van de grondleggers van de heavymetal. De band begon in 1969 met bluesy, progressieve rock, maar het grote succes kwam pas tien jaar later, toen Judas Priest overschakelde op een commerciëlere stijl. Hun doorbraakalbum British Steel (1980) katapulteerde het in spijkerleer gehulde gezelschap naar stadionproporties en wordt anno nu gezien als een van de standaardalbums uit de metalcanon. In 2014 verscheen hun zeventiende plaat Redeemer Of Souls, waarop de band terugkeert naar de sound die hen groot heeft gemaakt. De band kondigde een paar jaar geleden aan niet meer intensief te willen toeren, maar in 2015 kruipt het bloed weer waar het niet gaan kan en staat Judas Priest exclusief in TivoliVredenburg.

Datum: zondag 14 juni 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19:00 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Ronda
De voorverkoop voor dit concert start op zaterdag 4 oktober om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek