The Iron Maidens naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijThe Iron Maidens heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als één van de meest succesvolle tribute bands ter wereld. Met bijna een miljoen volgers op Facebook is de band uitgegroeid tot een ware sensatie in Amerika. Dit is niet zomaar een Iron Maiden tribute band, het is de vrouwelijke versie van Iron Maiden! Deze dames komen uit Los Angeles en weten hoe je een rockshow neerzet. Uiteraard zullen klassiekers als The Number of the Beast, Run to the Hills, Wasted Years, Can I Play with Madness, The Trooper en Fear of the Dark niet ontbreken!

The Iron Maidens werd opgericht in 2001 en heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. In 2010 werd de DVD ‘Metal Gathering Tour Live in Japan’ uitgebracht. ‘Beauty & strakke riffs worden gecombineerd in een show zoals je van Iron Maiden gewend bent, inclusief de Maiden mascotte Eddie, The Grimreaper, The Devil en meer! Naast frontvrouw Kirsten Rosenberg a.k.a. Bruce Chickinson, bestaat de band uit Linda McDonald (a.k.a. Nikki McBurrain) op drums, bassist Wanda Ortiz (a.k.a. Steph Harris) en de gitaristen Courtney Cox (a.k.a. Adriana Smith) en Nikki Stringfield (a.k.a. Davina Murray).

Datum: vrijdag 20 maart 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek