Amsterdam Klezmer Band naar 013

Ticketmaster

013 tilburgHet zevenkoppige zigeunerjazz ensemble Amsterdam Klezmer Band is onvermoeibaar, na 15 jaar staan ze nog steeds op de planken. Met de mengelmoes van zigeuner, jazz, ska en balkan, breken ze nog steeds elke zaal of tent finaal af. In hun vijftien jaar hebben ze door Europa getourd en hebben ze gespeeld in landen als Brazilië, Mexico en Zuid-Korea. Maar of ze nu op een jazzfestival in Hong Kong stonden, op Sziget, Lowlands of in een bar in Slovenië: er was feest!

De band zal deze keer in een extra ruime bezetting, als een dik belegde boterham, optreden onder de noemer: Amsterdam Klezmer Band XXL. Daarbij zullen er diverse gastmuzikanten het podium betreden, waaronder Lilian Vieira, de Braziliaans-Nederlands zangeres die bekend is van exotische Latin-formatie Zuco 103. De andere special guests zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Amsterdam Klezmer Band komt, voordat ze weer de wereld overgaan, een feestje bouwen in 013 in XXL formatie. Extra veel bandleden, extra veel feest. Zorg dat je erbij bent want op 19 december staan ze in 013 in Tilburg.

Zaal: 013, Kleine Zaal
Datum: vrijdag 19 december ’14
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek