Extra concert Violetta Live op 11 maart 2015 in Ahoy

Ticketmaster

ahoyWegens groot succes vindt er op woensdag 11 maart 2015 om 14.00 uur een tweede show van Violetta Live plaats. Violetta Live is de splinternieuwe concertbeleving met Martina Stoessel, bekend van de Disney Channel hitserie Violetta. Het tieneridool treedt twee keer (14.00 uur en 18.30 uur) live op in Ahoy Rotterdam met een spetterende show waar de Nederlandse fans lang op hebben gewacht. De kaartverkoop voor deze extra show om 14.00 uur is gestart via Ticketmaster Nederland.

Violetta Live brengt de originele cast van de Disney Channel hitserie Violetta naar Nederland. Natuurlijk is Martina Stoessel, die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, van de partij. Zij wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende live band. Tijdens het concert brengen zij de meest populaire liedjes uit seizoen 1 en 2 ten gehore. Met een oogverblindende decor en lichtshow, strakke choreografieën en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een onvergetelijke concertervaring voor alle Violetta fans.

Violetta verovert de wereld
Violetta wordt in Nederland elke schooldag om 19.00 uur uitgezonden op Disney Channel en is wereldwijd een groot succes. In Nederland wordt momenteel seizoen 2 uitgezonden. Internationaal is Violetta bezig aan het derde seizoen. Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta. De serie is nagesynchroniseerd in 15 talen en heeft ruim 40 miljoen kijkers sinds de start. Alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië Ook zijn er inmiddels meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken verkocht. De cast van Violetta heeft verder meerdere platina platen mogen ontvangen met meer dan twee miljoen verkochte cd’s wereldwijd. Daarnaast is Violetta meer dan 350 miljoen keer bekeken op YouTube. In september 2013 ging Violetta voor het eerst op tournee en werden Spanje, Italië en Frankrijk aangedaan met 62 optredens in 15 steden. In 2015 is ook Nederland aan de beurt en zal Violetta in Ahoy Rotterdam de harten van alle Nederlandse fans voorgoed veroveren.

Violetta Live vindt plaats in Ahoy Rotterdam op woensdag 11 maart 2015 om 14.00 uur (extra show) en 18.30 uur. De concerten duren ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek