John Illsley of Dire Straits naar Boerderij Zoetermeer

Ticketmaster

Datum: vrijdag 27 feb 2015Boerderij
Zaal: Jupiler Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Voorverkoop: 20,- (excl. servicekosten) vanaf 11 oktober
Dagkassa: 24,-

John Illsley, is het meest bekend als oprichter en bassist van de Britse rockband Dire Straits. Samen met deze band verkocht hij wereldwijd meer dan 120 miljoen albums. In 1985 verscheen de plaat Brothers in Arms. Dit album stond maar liefst 269 weken in de Nederlandse Album Top 100 en is daarmee het langst genoteerde album aller tijden. Tijdens dit optreden speelt John Illsley met zijn band klassiekers van Dire Straits als Sultans of Swing, Private Investigations, Brothers in Arms, Money for Nothing en werk van zijn nieuwe studio album ‘Testing The Water’.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek