9AM speelt thuisconcert in Metropool

Ticketmaster

metropool9AM is een coverband uit Twente met een verrassende insteek. Negen enthousiaste muzikanten zorgen voor een enerverende avond vol afwisselende covers. Niet alleen de standaard popnummers uit de geschiedenis, maar veelal verborgen hits die men nog zeker herkend! De bandleden hebben een opvallende leeftijdsmix en bestaan uit een strakke ritmesectie aangevuld met blazers met twee talentvolle zangeressen: gevarieerd repetoire verzekerd! Van up-tempo tot ballads, van Michael Jackson, Simply Red en Tina Turner tot aan Bruno Mars en Pharell, het is muziek met een andere insteek en een eigen sound die zorgt voor een avond vol plezier!

vrijdag 21 november 2014
Zaal: Metropool
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek