Becca Stevens naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Amerikaanse zangeres Becca Stevens bewandelt schijnbaar achteloos het pad tussen jazz en folk. Achter die achteloosheid gaat natuurlijk een gedegen muzikale opleiding schuil, en ook haar bandleden komen niet van de straat. Toch is het niet Stevens’ technische virtuositeit die de luisteraar betovert, maar veel eerder de emotie in haar stem – een van de redenen waarom ze vaak wordt vergeleken met Joni Mitchell. Verfrissend is dat Becca graag popliedjes covert – op haar nieuwe album Perfect Animals (verschijnt 4 november) bijvoorbeeld van Frank Ocean, Usher en Steve Winwood. Becca Stevens is eveneens te horen op het album ‘The After Suite’ van de virtuoze jazzpianist Elan Mehler, die de week daarna op hetzelfde podium staat!

Datum: zondag 2 november 2014
Zaal open: 22.00 uur
Aanvang: 22.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek