De Top 2000 On The Road Show naar Bibelot

Ticketmaster

Bibelot2 bands, 1 DJ en een quiz: avondvullend entertainment dat je niet snel zult vergeten! De Top 2000 is een fenomeen dat iedereen in Nederland wel kent. Ieder jaar, tegen het einde van het jaar, zijn we allemaal druk met stemmen op onze favoriete nummers en barst er een strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. Samen met een DJ en een quiz waarbij bezoekers hun kennis over de Top 2000 kunnen testen, zorgen PitchLight en The Good, The Bad & Bart XL voor een echte Top2000 avond!

PitchLight en The Good, The Bad & Bart XL
PitchLight is in 2009 uitgeroepen tot beste coverband van Nederland. Daarnaast is de band support act geweest van vele grote namen, waar onder: Waylon, Mother’s Finest, Rowwen Heze en Sven Hammons Soul. The Good, The Bad & Bart XL is finalist van de landelijke coverbandwedstrijd in 2012. De band won in het voortraject drie keer de vakjuryprijs op rij.

Datum: 27 december
Aanvang: 21:00 uur
Zaal sluit: 00:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek