Enter Shikari naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Enter Shikari komt weer terug naar de Melkweg! Al meerdere keren stonden de Britten in een uitverkochte Max en deze avond zijn ze er gelukkig weer om zoals altijd keihard los te gaan met de onwaarschijnlijke mix van gespierde post-hardcore, ziedende drums, vernietigende noise-erupties, bloedstollend snelle basdrums en elektronica. Op het laatste album ‘A Flash Flood Of Colour’ uit 2012 haalt Enter Shikari zijn inspiratie uit allerlei hoeken: heftige post-hardcore, volle ambiante klanken, dubsteppy baslijnen en pop melodieën. Het viertal is bezig de laatste hand te leggen aan een nieuw album, dat begin 2015 uit gaat komen.

Datum: zaterdag 10 januari 2015
Aanvang: 19:00 uur
Zaal: Melkweg, the Max

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek