Hedon Zwaar met Hammercult, Frozen Remains, Guardian en Insurrection

Ticketmaster

hedonMetal op zondag. Wat een goede manier om je week af te sluiten. Nog eenmaal flink te keer gaan, voordat de werkweek weer begint. Deze editie van Hedon Zwaar gaat hard met een te dikke line-up. Wij zetten de koffie alvast klaar, maar zetten voor de zekerheid ook al wat biertjes koud.

HAMMERCULT
steen hard, knarsend en op volle snelheid vooruit. Er is geen twijfel mogelijk de Israelische Hammercult zijn hels krankzinnig en gebonden aan de internationale metal scene en kleven bij de richtlijnen die gezet zijn tijdens hun album ‘Anthems Of The Damned’. Sinds 2010 heeft Hammercult een gewelddadige mix gevonden tussen extreme trash metal en vieze punk. Ze leveren snijdende riffs, vurige vocalen, pompende drums en ziekelijke teksten. Hammercult heeft een duidelijke visie: ‘NO BULLSHIT, JUST METAL!’

FROZEN REMAINS
Gekomen uit Mexico. Een band gevormd in 2010 met een grote liefde voor Deathmetal en Deathcore. Gitaren snijden door de geluidsbarriere als ze op het podium verschijnen. Het publiek gaat tekeer op de keiharde drumbeats. Ondertussen brachten ze in 2011 een album uit genaamd In The Horizon Death. 2014 is klaar voor een nieuwe EP genaamd Legacy.

GUARDIAN
Guardian is nog niet zo lang bij elkaar. Pas dit jaar hebben ze elkaar gevonden. Maar dat betekent niet dat ze daardoor minder ervaring samen hebben. Vanaf het eerste moment dat ze samen zijn, hebben ze hun gedachten totaal gevestigd op de band. Uren heeft het gekost om de juiste riffs en lyrics te maken en op een dag dachten ze: ‘Waarom zullen we niet een EP maken? Release het en onszelf serieus nemen.” Dus hebben ze al hun passie in de muziek gestopt.

INSURRECTION
Moeders wees opgepast! Houd je dochter goed in de gaten. De standaard regels van extreme metal met hun melodische, agressieve muziek worden vanmiddag door een andere loep genomen. De Nederlandse band brengt een spannende frisse bries mee van pakkende riffs, een pompende bassgitaar en snelle en strakke drums. Dit allemaal in een jasje gestoken samen met waanzinnige vocals die een goed inzicht geven hoe gestoordheid echt klinkt. At The Gates, Carcass, Death, Symphony X en Dark Tranquillity zijn de voorbeelden van Insurrection

Datum: zondag 2 november 2014
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek