Komatsu & Candybar Planet naar 013

Ticketmaster

013 tilburgNa twee dagen ‘Jingle Bells’, ‘Kling Klokje Kling’, ‘O Denneboom’ en die Mariah Carey kersthit, begrijpen wij heel goed dat jij toe bent aan een flinke portie gitaren. Geen nood, we got you covered met een avond met de beste hardrock en stoner van eigen bodem!

Komatsu is sinds de release van de debuutplaat ‘Manu Armata’ (2013) een band om rekening mee te houden. Met een heerlijke groovende mix tussen sludge, stoner en metal brengt Komatsu een genadeloze aanval op je nekspieren. Het leverde de band hoge ratings op in o.a. Aardschok, Rocktribune en Lust For Life, en dat is dan nog maar op de plaat gebaseerd. Live is de band nóg lomper, nóg harder en nóg groovier. Hell yeah!

Candybar Planet zal voor de vaste concertbezoeker geen onbekende meer zijn. Tussen 1994 en 2002 maakten ze het begin van Eindhoven Rockcity mee, maar daarna werd het stil. Tot de groep enkele jaren terug weer bij elkaar kwam en het heerlijke ‘Timelapse’ (2013) uitbracht. Sindsdien brengen ze hun heavy hardrock ook weer ten tonele. En anno 2014 bewijzen deze Eindhovenaren nog steeds dat ze niets aan kracht hebben ingeboet!

Locatie: 013, Kleine Zaal
Datum: zaterdag 27 december
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek