Luke Winslow-King naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarOp 30 januari komt Luke Winslow-King naar de Effenaar in Eindhoven. Muzikaal klaargestoomd in New Orleans en tijdens recente tours met Pokey LaFarge zichzelf naar grote hoogte gespeeld; Luke Winslow-King is een old school touring musician pur sang, om maar wat verschillende talen door elkaar te gebruiken. Van zijn pakken tot zijn vintage instrumenten en uiteraard zijn muziek, alles ademt de authentieke sfeer van verloren dagen op een porch in het zuiden van ’the states’. De beste pre-war folk, blues, swing en roots? Die wordt nu gemaakt!

Met zijn vrouw en topmuzikant Esther Rose en een band met wisselende rasmuzikanten komt hij, na twee Effenaar shows met Pokey, nu terug voor een eigen kleine zaal show waarin zijn laatste album ‘Everlasting Arms’ een dikke hoofdrol gaat krijgen.

Locatie: Effenaar, Kleine zaal
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 11 okt `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek