OCD: Moosh & Twist naar Paradiso

Ticketmaster

paradisoOp zaterdag 6 december staat het Amerikaanse hiphopduo OCD: Moosh & Twist voor het eerst in Nederland op de planken en wel in Paradiso, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit Nederlandse debuut van OCD start op vrijdag 10 oktober via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Pas 21 jaar jong en nu al een ware hiphop-sensatie: OCD, bestaande uit de in Philadelphia geboren DeQuincy “Moosh” Coleman McRae en Oliver “Twist” Feighan, gaan in sneltreinvaart richting de top. Het indie hiphopduo heeft namelijk in bijzonder korte tijd een vaste schare fans opgebouwd, wat heeft geresulteerd in meer dan 100.000 downloads en ruim 12 miljoen views op YouTube.

Dit jaar heeft OCD debuut-EP ‘Living Out Loud’ gehaald waarmee ze zowel de top 5 van de iTunes hiphopchart hebben behaald als door Billboard Magazine tot nummer 1 van de Heatseekers-lijst zijn benoemd. Sinds de release van de EP is OCM omarmd door toonaangevende media als Forbes, XXL, Respect Mag, Illroots en Hiphopdx en zijn Moosh & Twist op tour geweest door hun thuisland, zijn ze te zien geweest op diverse festivals en hebben ze de support act verzorgd van gevestigde namen als The White Panda, Hoodie Allen en Wale. Amerika ligt al aan de voeten van dit dynamische duo, op 6 december is Nederland aan de beurt.

Zaterdag 6 december 2014
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open 21.30 uur
Paradiso (bovenzaal) – Amsterdam
De kaartverkoop via start op vrijdag 10 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek