Oscar and the Wolf naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeDe Belgische indiesensatie Oscar and the Wolf, het alterego van de 23-jarige Max Colombie, betoverde onze lage landen het afgelopen jaar met sensuele electropop en komt nu eindelijk ook naar Den Haag. Oscar and the Wolf wist enkele jaren geleden al te overtuigen met twee zeer geslaagde EP’s, maar vond pas echt zijn draai met het uitbrengen van het debuutalbum ‘Entity’. Deze sprak duidelijk aan: binnen de kortste keren stond de band aangekondigd op de affiches van onder andere Lowlands en Rock Werchter.

Met een volstrekt unieke combinatie tussen synthpop en R&B lijkt het succes van Oscar and the Wolf zich nu niet meer alleen in België te concentreren. Nederland is ook groot fan en de grenzen worden steeds verder opgerekt: Zwitserland, Italië en heel Scandinavië omarmen de band inmiddels ook al.

Datum: donderdag 15 januari 2015
Oscar and the Wolf
Zaal: Paard van Troje, Den Haag, kleine zaal
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek