Oscar and the Wolf naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Belgische electropopband Oscar and the Wolf heeft met hun album Entity misschien wel de beste Belgische debuutplaat van 2014 gemaakt. De band stond dankzij een reeks ep’s al op de radar bij indiepopkenners, maar was nog zoekende naar een eigen sound. Dat geluid is er nu: majestueuze electrodreampop met subtiele accenten. Dankzij het succes van Entity is Oscar and the Wolf geen voorprogramma meer maar hoofdact – gelukkig heeft frontman Max Colombie zo veel charisma dat hij bijna in zijn eentje deze sprong kan rechtvaardigen. Geschikt voor liefhebbers van The XX, Alt-J en Warpaint!

Datum: zaterdag 17 januari 2015
Aanvang 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Pandora

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek