The Funky Organizers nemen live-CD op in Bibelot

Ticketmaster

BibelotStop drie jonge honden in een hok. Met hun instrument. Gooi de sleutel weg en laat het een tijdje sudderen. Wanneer je ze er dan weer uit laat kan het gebeurd zijn: Helemaal niks of ze hebben elkaar gevonden. Ze zijn muziek gaan maken alsof hun leven ervan afhangt… Dat laatste is het verhaal van The Funky Organizers. Drie gasten die de mazzel hebben dat ze boordevol talent zitten èn dat ze elkaar gevonden hebben. Dat is voor Willem (20 jr, Hammond) en Bram (19 jr, Bass) niet zo raar want dat zijn broers. Zij liepen Zep (15 jr, Drums) tegen het lijf op de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Ze hebben gemeen dat ze alle drie uit een muzikaal nest komen waar muziek maken levensbehoefte nummer 1 is. Geen covers. Meteen eigen werk. Vanuit een jam of gewoon omdat één van de drie komt met een liedje. Dan kneden en masseren tot een strak geheel. Het resultaat is groovende funk, oldschool gemixed met modern. Nu is het zover dat ze er klaar voor zijn: Spelen!

En dan is het nu tijd voor hun eerste album. Live! Alle drie fenomenale muzikanten, dus geen trukendozen in studio’s, gewoon spelen voor wat ze waard zijn. En alsof dat nog niet genoeg is nemen ze ook nog wat muzikale vrienden mee. Als klapper op de vuurpeil krijgen alle bezoekers de CD, die die middag wordt opgenomen, thuis gestuurd.

Als Support hebben ze The Sirens gevraagd. Vijf meiden die close harmony zingen waar de rillingen onder andere van over je rug lopen.

Datum: 12 december
Zaal open: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek