The Skatalites naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotThe Skatalites is de aller eerste skaband uit de muziekgeschiedenis. Zonder The Skatalites geen ska en zonder ska geen reggae. Bij deze band is het dus allemaal begonnen en ze hebben een enorme invloed gehad op de ska en reggae muziek van vandaag de dag. In 2014 bestaan ze 50 jaar. En dat moet gevierd worden, vanavond in onze Main Stage.

Al 50 jaar lang touren The Skatalites onverminderd rond over de hele wereld. De band heeft de oorspronkelijke bandleden die in de afgelopen decennia zijn overleden telkens weten te vervangen met minstens zo getalenteerde muzikanten. Alleen topmuzikanten die het Skatalites-vuur hebben mogen de legende voort zetten. Hun stampende live shows zijn daarom ook legendarisch en onvergetelijk. De muziek van deze helden zal je van je sokken blazen en stil blijven staan is geen optie.

Support:I’m with stupid
Het Utrechtse reggae/dub/romance collectief geformeerd rond zanger / gitarist Kristian O. (ex- Flatland) is een zomerse reggaerock band die uitstapjes naar dub en funk niet schuwt. Afgelopen maand won de band nog de publieksprijs Utrechtse popprijs. Logisch want de live shows van dit zeskoppige gezelschap lopen steevast uit op een feestje. Zowel op het podium als ervoor.

Datum: 21 november
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek