Akwasi naar Merleyn

Ticketmaster

merleynNa 3 albums met Zwart Licht zijn leden Hayzee, Leeroy en Akwasi zich alle drie gaan richten op een solo carriere. Hayzee begon een DJ carriere en maakt beats voor o.a. de Sloddvervos gang, Leeroy zien we regelmatig als MC op festivals en van frontman Akwasi komt op 10 oktober zijn debuutalbum ‘Daar Ergens’ uit.

Het album is een ode aan de Nederlandse chansonnier Bram Vermeulen, die in 2004 overleed en op de plaat gaat Akwasi veel verder dan de hiphop waar we hem van kennen. Akwasi rapt nog steeds, maar zingt ook en zelfs voor spoken word is er ruimte. Muziek op de scheidslijn van hiphop, singer-songwriter en rap vraagt om een bijzondere live setting en dat doet Akwasi met volledige -bijna Typhoon-achtige- band. We horen een strakke band met o.a. gitaar, harp maar ook nog steeds beats. De nummers hebben diepgang en humor en Akwasi blijkt nog altijd even charismatisch.

Akwasi
Datum: 12 december
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek