Jungle By Night naar Rotown

Ticketmaster

rotownDe bandleden van Jungle By Night zijn amper de twintig gepasseerd of ze zijn uitgegroeid tot globaal fenomeen. De negenkoppige groep bewerkstelligde hun onderlinge chemie een virtuoos vernuft bij het debuut Hidden, om de muzikale conventies compleet aan de laars te lappen met het genreoverstijgende tweede album The Hunt. Met de afrobeat als fundament verzoent Jungle By Night zo’n beetje alle denkbare stijlen tot een exotisch sausje: funk, psychedelische rock, Arabische muziek, hiphop, jazz. Als live act krijgt Jungle By Night met gemak het publiek in de grootste festivaltenten op de knieën. Op zaterdag 13 december geeft het gezelschap een optreden bij ons aan de Nieuwe Binnenweg. Deze tour de force in het knusse Rotown betekent zonder twijfel een adembenemend feestje.

Datum: 13 december
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek