Neil Diamond op 25 juni in Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeWereldster Neil Diamond treedt volgend jaar in 11 verschillende Europese steden op. De tour gaat op 17 juni in Keulen van start en eindigt op 14 juli in de O2 in Londen. Op donderdag 25 juni staat de Amerikaanse zanger in Ziggo Dome in Amsterdam. De Amerikaanse singer/songwriter kent een indrukwekkende carričre. In totaal bracht hij in de Verenigde Staten maar liefst 37 Top 40 singles en 16 Top-10 albums uit. Zijn meest recente album ‘Home Before Dark’ kwam in zowel de Amerikaanse als de Britse albumlijsten gelijk op nummer 1 binnen.

Neil Diamond is tijdens zijn ruim 50 jaar durende carričre bekroond met diverse Grammy Awards en Golden Globe Awards, is opgenomen in de Rock en Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame en is onderscheiden met de NARA’s MusiCares Person of the Year award en de Sammy Cahn Lifetime Achievement Award, een van de hoogste onderscheidingen voor songwriters. In 2011 ontving Neil Diamond ook nog de de prestigieuze Kennedy Center Honor voor zijn oeuvre en bijdragen aan de Amerikaanse cultuur.

De aankondiging van de tour valt samen met de release van zijn nieuwe album ‘Melody Road’ dat eind deze week uitkomt. Tijdens deze concerten komen zowel de liedjes van het nieuwe album als zijn oude klassiekers voorbij.

Neil Diamond
Datum: donderdag 25 juni 2015
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 17 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek