Roosbeef naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotIn februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef. Roosbeef is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten. Wie is het kalf? Misschien Roos Rebergen zelf wel, maar zeker is dat door het verschijnen van dit nieuwe album, de band vanaf februari 2015 weer aan een tournee begint langs de Nederlandse podia. In Bibelot de try out.

Roos Rebergen is nog maar zeventien als ze met haar band Roosbeef de Grote Prijs van Nederland in de categorie ‘Singer-Songwriter’ wint. Het langverwachte debuutalbum ‘Ze willen je hond wel aaien maar niet met je praten’ volgt pas in 2008, maar kan direct rekenen op lovende kritieken.

Het nieuwe album getiteld ‘Kalf’, komt niet, zoals de voorgangers, uit op Excelsior Recordings maar op Roos haar eigen label Bert. Deze naam verwijst naar haar trouwe viervoeter. Roos gaat op ‘Kalf’ door met wat ze kan als geen ander: het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Dit in de vorm van dwarse popliedjes met fraaie melodieën die al na slechts een keer luisteren in je hoofd blijven rondspoken.

Roosbeef
Datum: 06 februari 2015
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
De voorverkoop start zaterdag 18 oktober om 11:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek