Roosbeef naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortRoosbeef (Roos Rebergen) komt met een nieuw album en daar hoort natuurlijk een tour bij! Deze bijzondere dame met haar even bijzondere liedjes en stem stond in 2012 voor het laatst in De Oosterpoort met een solo-optreden en nu komt ze terug naar Groningen. De singer-songwriter debuteerde in 2011 met het album ‘Ze Willen Wel je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten’ en in 2011 verscheen de opvolger ‘Omdat Ik Dat Wil’. In 2012 volgde de EP ‘Warüm’ en tussendoor startte ze met het project De Speeldoos, samen met Torre Florim van De Staat. Nu is het weer tijd voor een nieuw, volwaardig Roosbeef album en wij zijn alvast erg benieuwd wat de eigenzinnige Roos ditmaal uit haar hoge hoed tovert.

Datum: Woensdag 25 februari 2015
Aanvang: 20.00 uur
Zall: De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop start zaterdag 18 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek